lunes, 11 de noviembre de 2013

Hola aquí de nobo eu .

Este fin de semana o Sporting enfrentouse o Milladoiro perdendo 2-0 tras un fora de xogo que o iniciou Fuentes,(o noso central)en vez de tocala en corto,non ,había que xogala en largo.E claro colleuna o seu centrocampista e pasouna entre lineas(entre o central e o lateral) e colleuna o seu interior e picouma ,non tuben nada q facer.A primeira parte a verdade moi aburrida agas dous tiros de Chechi (dianteiro)e Roi (centro campista),tamen o seu gol.

Na segunda parte o partido xa foi mais emocionante os primeiros quince minutos que dominamos o partido pero eles viñeromse a riba e e emtezaron a tirar o primeiro foime facil as mans o segundo un man  a man que grazas aos meus reflejos puiden inpedir o gol,a terceira outro man a man que saín polo balon xusto cando o dianteiro a tocou e non tiña o control do balon.Tras outros cinco minutos de control Lami fixo unha "cagada" por  que doulle un mal pase a Manu que polo medio do pase colleuna o seu centro campista  que ma tirou a un lado e pouco puiden facer nada  e hainda chegaron unha vez mais pero tapei ben a porteria e votouna fora.